Pikalainat

 

Sweepbank.fi

 

  • Osta nyt, maksa myöhemmin: Jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa
  • Ei toistuvia kk- tai vuosimaksuja*
  • Välittömästi rahaa luotolta pankkitilillesi

 

Autoluotto.fi

Autolainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Arkadiarahoitus

Arkadia Rahoitus on vuodesta 2014 asti toiminut kilpailutussivusto, jonka kautta tavoitat laajasti pankkeja ja luotonmyöntäjiä (yli 35 kpl). Arkadia toimii yhteistyössä useamman lainanvälittäjän kanssa. Lainaa voi hakea aina 70.000 euroon saakka.

Banken.fi

Me teemme sen helpoksi! Täytät vain yhden hakemuksen ja asia on hyväksyntääsi vaille valmis. Hakemus on helppo täyttää myös mobiililaitteilla ja voit yhdistää vanhoja lainoja tai hakea kokonaan uutta luottoa aina 60.000 euroon saakka. 

EasyLaina

Vinkki jota et saa pankistasi: kerää lainasi yhteen!

Etua.fi

Etua.fi tarjoaa kuluttajille ainutlaatuista palvelua, jossa on mahdollista hakea yhdellä hakemuksella tarjoukset usealta palveluntarjoajalta. Lainaa on mahdollista hakea 500-50 000€. Hakemuksen voi tehdä yksin tai yhdessä puolison kanssa.

Fellow Finance FI

Suomalainen Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin vertaislainapalvelu,  joka tarjoaa kulutusluottoja 500-20.000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Ferratum.fi

Ferratumin Lainalla voit maksaa pienet kalliit lainasi ja voit säästää kuukausikuluissasi lyhentämällä vain yhtä lainaa. Ferratum Laina on vakuudeton laina 4100 - 20 000 € asti, joka sopii esim. remontin, auton vaihdon tai vaikkapa yllättävien menojen rahoittamiseen.

Fixura.com

Vertaislaina perustuu muinaiseen toimintatapaan – niin kauan kuin raha on ollut maksuväline, ihmiset ovat lainanneet toisilleen. Tästä vertaislainaamisessakin on kyse. Fixura tuo yhteen ihmiset, jotka haluavat saada lainaksi rahaa ja sijoittajat, jotka haluavat lainata rahaa. 

 

Financium

Autamme sinua säästämään satoja euroja kuukaudessa.

Finance Scandinavia

Kerää lainasi yhteen ja säästä satoja euroja.

Haenyt.fi

Haenyt.fi -palvelun kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 50.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelu on tarkoitettu kaikille 20 vuotta täyttäneille, jotka hakevat lainaa netistä tai haluavat yhdistää vanhoja lainoja yhdeksi, edullisemmaksi kokonaisuudeksi.

Palvelun käyttö on hakijalle täysin maksuton eikä se velvoita hyväksymään lainatarjouksia. Täytettyään hakemuksen hakija saa ensimmäiset lainatarjoukset usein tunnin sisällä.

Kattokorko.fi

Uusi kotimainen kattokorko.fi tarjoaa lainaa 10 000-60 000€ aina alle 10% korolla.

Komplett Bank.fi

•Tarjoamme Joustoluottoa alkaen 1000-50 000 €

Lainaa24.fi

Lainaa24.fi on uuden ajan kotimainen lainapalvelu. Voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella jopa 24 lainanmyöntäjää. Lainan kilpailuttaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Lainapäätöksen saa hetkessä ja laina maksetaan tilille jopa samana päivänä.

Laina.fi

Meiltä saat pientä ja vähän isompaakin lainaa – Laina.fi

Lainake.fi

Palvelun käyttö on hakijalle täysin maksuton eikä se velvoita hyväksymään lainatarjouksia.
Täytettyään hakemuksen hakija saa ensimmäiset lainatarjoukset jopa välittömästi. Joillakin luotonmyöntäjillä lainatarjous saattaa tulla hieman viiveellä. Riippuen valitusta luotonmyöntäjästä, rahat maksetaan tilille joko samana päivänä tai muutamassa arkipäivässä. Usein pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille nopeammin.

LainaParkki

LainaParkki kilpailuttaa puolestasi parhaan yhdistelylainan useilta eri pankeilta.

Laina-Apteekki.com

Lainahelppi.fi

Lainahelpin kautta laina-tarjous yli kymmeneltä pankilta!

Lainamarkkinat.fi

LainaMarkkina.fi on 100% kotimainen palvelu, josta saat yhdellä hakemuksella edullisimman lainatarjouksen jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken kilpailutettuna. Hakemus on nopea ja helppo tehdä, ei maksa eikä sido mihinkään. Saat heti useita lainatarjouksia henkilökohtaisella korkotasolla!

Lainasto.fi

Lainasto on suomalainen rahoituspalvelu kuluttajille, jotka tarvitsevat nopeita ja vaivattomia rahoitusratkaisuja. Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta ja helppoa. Lainapalvelu on avoinna läpi vuorokauden.

Lainojenyhdistaminen.com

Hakemuksesi käsitellään heti sähköisesti ja saat useita henkilökohtaisia tarjouksia nähtäväksesi. Niin halutessasi nostat valitsemasi lainan tilillesi heti saman päivän aikana. Palvelu on täysin ilmainen eikä sido mihinkään, joten ota askel kohti edullisempaa elämää ja yhdistä lainasi nyt. Hae yhdistelylainaa ja vakauta talouttasi.

Limiitti.fi

Suomalaisen arjen rahoittaja Saldo tarjoaa edullista SaldoLimiittiä, joka joustaa arjen menoissa sinun tahtiisi. Voit saada käyttöösi 2000 € luottorajan, jolta voit nostaa rahaa käyttöösi 24/7. SaldoLimiitti toimii kuin luottokortti ilman korttia!

Matkalaina.fi

Lainaa jopa 60 000 euroa - Lainapäätös heti.

Nettirahoitus.fi

Nettirahoitus.fi - Hae 500 - 40 000 euron lainaa

OKMoney.fi

Ok Money - tutkitusti paras. Markkinoiden paras laina 50-2100 €. Hae turvallisesti linkistä!

OmaLaina

Omalaina vertaa ja löytää juuri sinulle sopivan lainan!

Rahalaitos.fi

- Yhdellä hakemuksella tavoittaa jopa yli 25 lainanmyöntäjää.
- Asiakas voi itse vertailla omalla sivullaan saamiaan tarjouksia.
- Palvelu on maksuton eikä sido hakijaa mihinkään.
- Vakuudetonta lainaa voi hakea jopa 70.000 €.
- Maksuaika 1-15 vuotta.

Rahoitu.fi

Kilpailuta itsellesi järkevä laina – rahat tilillä jo tänään.

Remppalaina.fi

Toteuta unelmasi: Remppalainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Risicum.fi

Joustolainaa nostat vain tarvitsemasi summan jopa 5000 euroon saakka. Hae netissä ilmaiseksi!

 

Risicumin Kulutusluotto on nopea apu akuuttiin rahantarpeeseen Hae nyt 500, 750 tai 1000 euron kulutusluottoa.

Saldo.com

SaldoLimiitti-asiakkaana saat käyttöösi MySaldo-verkkopalvelun, missä voit hoitaa kaikki laina-asiasi. MySaldossa voit maksaa lyhennykset, tarkistaa nostovarasi sekä tehdä nostoja. Rahaa voit nostaa myös tekstiviestillä ja nosto on tililläsi heti.

Suomenyhdistelylaina.fi

Säästä satoja euroja yhdistämällä lainasi.

VertaaEnsin.fi

Säästät rahaa

Vertailemme puolestasi 500 - 60 000 euron lainat yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotta löydät parhaan tarjouksen

Nopea ja helppo

Palvelun käyttäminen ei sido mihinkään ja kestää vain muutaman minuutin. Rahat voit saada tilille jo saman päivän aikana.

Ilmainen

Palvelun käyttö on täysin maksutonta.

Vippi.fi

Vanha kunnon Vippi.fi on takaisin markkinoilla ja kaikkien yli 18-vuotiaiden saatavilla.

Vipin varsinainen lainatuote on 2000 € jatkuvaluonteinen joustoluotto, jolta voit tehdä nostoja joustavasti aina tarpeesi mukaan missä ja milloin vain.